Programma 2021

In mei 2021 start ik weer met een beginnerscursus op de zaterdagen.

Helaas zijn de avond beginnerscursussen van maart/april 2021 geannuleerd.  In september zal er weer een nieuwe beginnerscursus starten in de avonden.

DEZE CURSUS IS VOLGEBOEKT 19-04-2021.

Kosten voor de cursus € 290,00 inclusief lunch en koffie en thee.

Tijd: 10.00 tot 15.00 uur, lessen zijn om de week

Zaterdagen beginnerscursus.

1 – zaterdag 01 mei

2 – zaterdag 15 mei

3 – zaterdag 29 mei

4 – zaterdag 12 juni

5 – zaterdag 26 juni

6 – zaterdag 10 juli

Van 26 juli t/m 30 juli start ik weer. Leer in vijf dagen De Zomercursus voor beginners.

In èèn week leer je alle basistechnieken.

Ben je geïnteresseerd, stuur mij dan een mail naar info@marlenewillemsen.nl

WAT LEER JE IN DE CURSUS.

Wil je leren hoe je zelf kleding maakt? Dan zit je bij Naaicursus Utrecht goed. Je krijgt de basistechnieken van het naaien bijgebracht en je houdt er nog een mooie outfit aan over ook !
Wat leer je in de cursus :
De cursus heeft een leuk en praktisch programma voor iedereen, zelfs voor mensen die nog nooit achter de naaimachine hebben gezeten. 
Je leert hoe de naaimachine technisch werkt. We gaan een etuitje maken voor je naai-spulletjes (fournituren), waarin de basis-naaitechnieken zijn verwerkt. We gaan maten opmeten van je eigen figuur en het kledingstuk bespreken wat je gaat maken. Als styliste leer ik je kijken naar je eigen figuur, wat wel en niet kan. De patronen worden geraderd en gaan we aanpassen op je eigen maat. Er volgt een technische uitleg over hoe een patroon werkt in relatie tot je eigen figuur. Je leert de kennis over verschillende stoffen. Dan gaan we de patronen op de stof leggen, spelden en knippen. Je leert je eigen werkwijze maken en natuurlijk hoe je het kledingstuk in elkaar naait.

 

Pretpakket:
Ik bied ook nog een ‘pretpakket’ aan voor €25,-. Dit is een fournituren-pakket waar het volgende in zit; rol patroontekenpapier, stofschaar (dus waar geen papier mee wordt geknipt), garen; zwart en wit, zoommaatje, machinenaalden, tornmesje, rolmaatje, patroonteken-lineaal en glasknopspelden.
Deze materialen worden in de loop van de cursus gebruikt, mocht je geen gebruik willen maken van het pakket, dan is dit je lijstje van materialen die je moet meenemen naar de cursus.
Heb je geen naaimachine of is deze te zwaar om mee te nemen dan kun je een naaimachine huren per les. De kosten zijn € 1.00 per les.
 
Gevorderden:
Na de basiscursus kun je verder gaan met de gevorderden-cursus. In deze cursus kun je je eigen projecten verder uitwerken op je eigen niveau en tempo. Hierin wordt je door mij individueel begeleid. Je kunt je eigen ontworpen kleding maken, kinderkleding, kussens en tassen. Wat je leuk vind om te maken. Mocht je geen basiscursus bij mij hebben gevolgd maar heb je al meerdere jaren naai-ervaring, dan kun je een keer komen proef-naaien en kijken of je bij de gevorderden kunt komen.

 

Voor meer informatie kun je mailen naar info@marlenewillemsen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s