Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Naaicursus Utrecht 2021.

Avondcursussen, zaterdag/zondag cursussen en zomercursussen.

AANMELDING

Voor aanmelding kun je het aanmeldingsformulier downloaden en ondertekend retour mailen/ opsturen naar mijn postadres; Oudegracht 187E, 3511NE Utrecht of mailen naar info@marlenewillemsen.nl  Na ontvangst van het formulier is je aanmelding definitief . Dit wordt per mail bevestigd. Voor vervolglessen zijn de gegevens bekend van de cursisten en zal de inschrijving voor een vervolgcursus per mail worden opgegeven. Het inschrijfformulier met persoonlijke gegevens blijven hierdoor geldig, mits je gegevens zijn veranderd, geef deze dan ook op tijd door.

INHALEN VAN LESSEN

Er kunnen geen lessen worden ingehaald, mits er een regeling is getroffen voor aanvang van de cursus, telefonisch of per mail. Bij ziekte of zwangerschap kan er één les worden ingehaald als dit tijdig is gemeld. D.w.z. graag doorgeven voor 2 uur voor aanvang van de les. Dus niet via een vriend/collega die ook toevallig dezelfde cursus volgt, maar per telefoon of whats app. Deze les moet binnen twee maanden worden ingehaald. Afwezigheid door vakanties of overige tellen niet mee en mogen niet ingehaald worden.

Betalingen van de cursus vinden plaats voor aanvang van de cursus ( info hierover volgt later per mail). Er is geen restitutie van het lesgeld mogelijk bij onverwachte afmeldingen. Afmelding van de cursus binnen twee weken voor aanvang van de cursus, geld ook geen restitutie van het lesgeld. Als het lesgeld nog betaald moet worden dan moet dit alsnog betaald worden.

De datums van de 12 lessen worden in de eerste les definitief met elkaar overeengekomen. Bij ziekte van de lerares, zal dit natuurlijk tijdig worden gemeld en worden de lessen automatisch opgeschoven of in overleg gepland.

ZATERDAG/ZONDAG LESSEN

Iedereen die een beginnerscursus heeft gevolgd kan zich inschrijven op de vrije inschrijfzaterdagen. Je wordt hier per mail van op de hoogte gebracht. De zaterdag/zondag is een naaidag van 10.00 tot +/-15.00 uur. Hier reken ik een bedrag van 44 euro voor inclusief lunch. Zodra je je aanmeld per mail wordt deze bevestigt en is je aanmelding definitief. Je afmelden voor de zaterdag kan tot aan 7 dagen vooraf aan de naai-zaterdag/zondag. Bij afzegging binnen die 7 dagen voor de naai-zaterdag/zondag ben ik toch genoodzaakt om het bedrag van 44 euro in rekening te brengen, i.v.m. gemaakte kosten voor de lunch en gemiste inkomsten. Als je ziek bent op de dag zelf en je meld je telefonisch af dan krijg je de gelegenheid om op een andere les te komen, dit geld voor de overige cursusdagen, de afgemelde les wordt wel in rekening gebracht en krijg je een tegoedbon die een half jaar geldig is. Dit geld ook voor degene die een strippenkaart heeft. Laat je niets van je horen maar had je je wel aangemeld dan worden er 2 strippen afgeschreven.

STIPPENKAARTHOUDERS

Een strippenkaart is een kaart voor 5 lessen en kost € 95,-.  Je kunt hier de zater/zondagen mee betalen (excl. lunch extra kosten zijn €6,-) en de avondcursussen. De kaart is één jaar geldig. Deze strippenkaart geld voor de gevorderden cursisten, dus niet voor de beginners. De lessen worden tijdig gereserveerd, bij afzegging van de les op dezelfde dag wordt er wel een strip afgeschreven, behalve tijdens ziekte. Ik vertrouw erop dat hier geen misbruik van wordt gemaakt. Afmelding van de avondlessen graag 4 dagen van te voren melden. Bij de zaterdag is dit 7 dagen. Dan heb ik nog voldoende tijd om iemand anders een les aan te bieden.

http://www.naaicursusutrecht.wordpress.com

Concordiastraat 68

3551EM Utrecht

Contact: info@marlenewillemsen.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s